Salming

Alla inlägg den 15 mars 2012

Av Strutsboa - 15 mars 2012 22:03

Övergången har varit muntligt klar sedan ett par veckor tillbaka, men det var inte förrän idag som allt pappersarbete och licensiering blev klart. Efter många om och men kan vi alltså äntligen bekräfta att Per "Mr. Brännboll" Frank är klar för Salming! Epitetet "Mr. Brännboll" är knappast en överdrift med tanke på att han har spelat 62 turneringar innehållandes totalt 323 matcher och har cirka 100 träningsmatcher i bagaget.


Vi vill även passa på att tacka Fastball och framförallt Fredrik Lindman för en smidig övergång.


 

(Per Frank tränandes idag iförd sin egenfixade Salmingtröja med namn på ryggen)

Vi på bloggen tog oss ett snack med Per Frank (på riktigt faktiskt).


Hur känns det att spela med Salming i år?

- Mycket spännande och jättekul! Jag känner laget och vet vilken potential det har.

Härligt att höra, var det ett enkelt val att tacka ja?
-Inte helt. Jag har haft några riktigt roliga år med Fastball, så jag hade ett samtal med lagkapten Lindman innan jag bestämde mig. När han sa att jag skulle ta chansen var det ingen tvekan, hade jag inte tackat ja så hade förresten Jonas Tobiasson mördat mig...

Hahah, okej! Ja, valet mellan döden och Salming var förhoppningsvis enkelt! Vad kan fansen förvänta sig av dig?

-Headbanging och fläsktwist! Kanske lite "passgångslöpning" också. Dock ingen streaking då jag lovat att inte göra någon sådan i år.

Tråkigt att höra, jag tror att många har sett fram emot den omtalade streakingen annars. Stämmer det att du är en riktigt bra brännare också?

-Nej riktig bra är jag inte. Har stått på brännplattan på en turnering. Vi blev tvåa på den, men det var inga monsterkast jag fick ta emot.
Kanske passar bra i Salming då, hela laget har ju usla kast enligt en känd brännnbollsprofil. Vad har du för mål med säsongen?

-Att vinna alla turneringar och träffa alla slag.
Härligt med låga målsättningar, då kan det bara bli bättre! Det går förresten rykten om att du storsatsar till säsongen, stämmer det?
-Ja det stämmer. Jag har gått ner 25 Kg sen i höstas och siktar på att gå ner ytterligare 10 Kg innan VM. Har redan börjat med slagträningen, och så fort löparbanan och el-ljusspåret torkat upp så ska det joggas.

Det låter helt fantastiskt! Vi på bloggen önskar dig lycka till både med träningen i fortsättningen och den kommande brännbollssäsongen!

Tack detsamma!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Gilla oss även på Facebook:
facebook.com/salmingbloggen

Skicka iväg ett mail om du undrar någonting, har tips/önskemål på vad bloggen bör skriva om eller om du har hittat något fel på bloggen.

bostream_nr13@hotmail.com

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<<
Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards