Salming

Alla inlägg den 8 maj 2013

Av Strutsboa - 8 maj 2013 22:10

Ikväll spelades det två matcher mellan Salming och Bullen på ängarna. Mycket av fokuset hamnade på huruvida ängarna är till för brännboll eller rugby och om man som rugbyspelare kan tänka sig att flytta (uppenbarligen inte) några meter eller om man slaviskt ska spela på en viss plats trots att en brännbollsmatch pågår på just det stället. Men men, vi släpper det nu och fokuserar istället på matchen...


Båda lagen saknade en del spelare, Salming saknade Petter, Markus, Hanna (och Johannes i en match), medan Bullen saknade bland annat Hugosson, Svedelius och Joanna.


Trots att båda lagen saknade flera nyckelspelare så klarade man sig utan utebränningar i båda matcherna. Det var två väldigt jämna matcher och även om vår poängräknare påstår att vi vann båda matcherna, så skulle jag vilja påstå att vi vann varsin match. Oavsett så var det i alla fall två väldigt jämna och välspelade matcher. Bullen höll ned lite fler bollar medvetet, men de tappade kanske några lyror extra istället, vilket som sagt gjorde båda matcherna jämna.


Dagens stjärnor:


*** Emil Granberg
** PH (inlånad till Bullen)
* Karin Göthberg


Bubblare: Anton Granberg


Roligt med två välspelade matcher och vi i Salming hoppas på fler matcher under försäsongen! Tack Bullen!


För övrigt roligt att många lag var ute på ängarna idag. Fantomen mötte Svinto, Dom röda mötte Gay/troll och Rel stod och slog. Var säkert ett par till lag ute, men vi spelade på olika områden, så det är svårt att ha koll på alla.

Presentation

Gilla oss även på Facebook:
facebook.com/salmingbloggen

Skicka iväg ett mail om du undrar någonting, har tips/önskemål på vad bloggen bör skriva om eller om du har hittat något fel på bloggen.

bostream_nr13@hotmail.com

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards