Salming

Alla inlägg den 13 maj 2013

Av Strutsboa - 13 maj 2013 20:12

Igår spelade Salming tre matcher mot Boston Bruins årgång 79. Vädret var strålande, vindförhållandena goda och spelet såg bra ut för båda lagen. Det var med andra ord en bra dag på ängarna!

Salming hade för dagen halva laget borta och ställde endast upp med 6 spelare från sitt ordinarie lag, Peter Holm (Svinto) och David Lundkvist (Bränn inte bullen) lånades därför in för att få ihop fullt lag. Boston dök upp med 9 spelare och saknade endast Daniel Wälitalo och Linn Johansson. För övrigt hade Boston ett tiotal fans med sig som förgyllde stämningen på ängarna.

De två första matcherna såg ungefär likadana ut. Båda lagen klarade sig från utebränningar men Salming lyckades hålla ned bollen mer och Boston tappade en del lyror i utespelet. Efter matchen fick jag frågan om vad jag trodde resultatet blev, jag svarade då att jag trodde på seger med ungefär 10p. Tredje matchen så lämnade David laget för spel med Bullen och vi fortsatte försöka spela snålt trots detta. Stundtals blev det lite väl snålt spelat och det slutade till sist med en utebränning, vilket även Boston fick.

Sammanfattningsvis tre ganska jämna matcher, där det var roligt att se hur snålt vi kan spela när vi försöker. Liten plump att åka på en utebränning, men det är sånt som händer. En stor eloge till Boston som spelade bra i samtliga matcher och var svåra att bränna ut. Om Boston kan spela på den där nivån kan de definitivt gå mot en rolig yra i år. Vi spelade nämligen bra och ändå blev det tre ganska jämna matcher.

Kul även att ha Petter tillbaka i landet och på brännplattan, även om han inte riktigt nådde ett av mina fantastiska kast som gick just över och just bredvid honom...

Matchens stjärnor:
*** Peter Holm
** Patrik Nevalainen (Boston)
Petter Lundqvist

Presentation

Gilla oss även på Facebook:
facebook.com/salmingbloggen

Skicka iväg ett mail om du undrar någonting, har tips/önskemål på vad bloggen bör skriva om eller om du har hittat något fel på bloggen.

bostream_nr13@hotmail.com

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards