Salming

Alla inlägg den 16 april 2014

Av Strutsboa - 16 april 2014 21:00

Idag blev det alltså klart med Olof Bylund till Salming och vi på Salmingbloggen fick oss en exklusiv intervju med Olof. 


Välkommen Olof, hur känns det att vara klar för Salming?


-Tack så mycket! Det ska bli enormt kul att få spela med ett så grymt bra lag som Salming som har en kapacitet som få lag besitter. Att alla i laget verkar brinna för brännboll gör det så klart ännu roligare.

Du lämnar alltså Smashboosters, var det ett enkelt beslut att byta när tillfället gavs?

-Inte helt, känns givetvis tråkigt att lämna Smashboosters men när en sån här möjlighet dyker upp är det svårt att tacka nej!


Kan du beskriva dig som spelare?

-Jag har väl en hygglig slagprocent och ger mig gärna ut på tvåkonslöpningar när tillfälle ges!


Vad tror du om säsongen för Salmings del?

-Jag tror att Salming mycket väl kan ta hem en tredje raka seger i yran men historien visar hur svårt det är. Men utöver yran hoppas jag det blir mycket brännboll, väldigt kul med den nystartade Brännbollsserien som jag hoppas fler lag får upp ögonen för!

 

Många brukar nämna Salming-BCZ som den hetaste matchen och nu har vi alltså Olof Bylund i Salming och Oskar Bylund i BCZ, hur ser du på det?

-Jag har tävlat mot Oskar under hela uppväxten och älskar att göra det. Skulle vi stöta på varandra hoppas jag bara att det ger matchen en extra krydda! :)


Tack så mycket för intervjun och lycka till med säsongen Olof!

Av Strutsboa - 16 april 2014 19:07

Idag blev Olof Bylund (Smashboosters) klar för Salming!

 


-Vi i Salming är jättenöjda att Olof väljer att spela med oss i år. Olof kommer vara en stor tillgång för oss nu när Emil och Anton är borta och jag tror att det kommer bli väldigt bra, kommenterade Eric Boström.

Ett längre inlägg kommer under kvällen eller morgondagen, där vi förhoppningsvis kan få en intervju med Olof också.

Av Strutsboa - 16 april 2014 13:23

Igår kväll fick Salming beskedet att Anton Granberg väljer att ta uppehåll ett år från brännbollen, av den anledningen gjorde Salming idag klart med ett nyförvärv. Nu är truppen spikad för i år och Salmings lagledare säger såhär om läget

-Det är självklart väldigt tråkigt att Emil är skadad och att Anton har valt att ta uppehåll i år. Det är två spelare som har varit oerhört bra för oss och som med sin enorma löpstyrka alltid är en stor tillgång för laget. Båda orkar slå hur mycket som helst och löper alltid på eget slag och Emil spelar även ute. 

-Som tidigare redan nämnts så ersätts Emil i utespelet av Sami Papula, men att tappa två så löpstarka spelare är ett tungt bakslag för oss och därför har vi idag tagit in en spelare som ska täcka upp den luckan. Vi är väldigt nöjd att denna spelare vill spela med oss och magkänslan är att han kommer vara ett utropstecken för oss i år. 


Vem spelaren är kommer presenteras någon gång under kvällen! Och som alltid kommer nyheten ut först på Instagram.

Presentation

Gilla oss även på Facebook:
facebook.com/salmingbloggen

Skicka iväg ett mail om du undrar någonting, har tips/önskemål på vad bloggen bör skriva om eller om du har hittat något fel på bloggen.

bostream_nr13@hotmail.com

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards