Salming

Alla inlägg den 30 maj 2014

Av Strutsboa - 30 maj 2014 22:33

Jag kom hem precis nu efter en heldag på ängarna och har inte ens hunnit duscha. Jag kommer inte orka skriva någon längre eller mer djupgående analys, men jag kan snabbt dra lite av det jag snappade upp under mina timmar på ängarna. Eftersom att Frank redan har skrivit lite om vårt eget spel så, nöjer jag mig med att konstatera att det såg väldigt bra ut.

*Schas Ove slog Herman och hans hund i gruppspelet med 18p.
-
Här blev Herman utebrända en gång och sedan spelade Schas Ove bra. Starkt att vinna med så mycket mot ett seedat lag trots bara 1-0 i utebränningar, Schas hade med andra ord vunnit även med 1-1 i utebränningar. Jag tog bort det jag skrev angående slagträn, onödigt att skriva när jag själv inte var där och såg matchen. Rapporterna jag fått från spelarna ansåg jag dock vara tillräckligt säkra och domaren sa efteråt att han hade gjort fel.

*Lokal kom undan med ett nödrop mot MAIDEN FC!
-På den tungspelade banan så tog sig Lokal nätt och jämnt runt och det skiljde bara någon enstaka poäng i halvtid. I andra halvlek slog Maiden bra och hade det inte varit för alldeles för många dumma löpbränningar (10-12 st) så hade Maiden gått segrande ur den matchen. Lokal vann till slut med 4p. 

*Varför skjuter Sehlberg? imponerade och vann sin grupp!
-Svinto började slå och slog inte prickfritt, men slog ändå rätt bra. Minns inte exakt, men Svinto ledde med 10-12p i halvtid och jag trodde inte att Sehlberg skulle vända det. Det här är första matchen jag ser med Sehlberg sedan typ 2009 och jag måste erkänna att jag har fallit lite för det som har sagts/skrivits om laget. Min bild innan dagen är att Sehlberg har ett ganska dåligt utespel och är bra på att hissa, men inte spelar så snålt. Men min bild när jag fick se laget med egna ögon ändrades definitivt. Sehlberg bjöd på ett bra utespel och hade fantastiska poängslag.

Detta leder till att Bränn inte bullen-Svinto möts redan i 32-delsfinal. En riktig kanonmatch med andra ord och en repris från den tighta 16-delsfinalen ifjol där jag antar att Bullen är hyfsat revanschsugna...

*Sikta på tjejen-Pinglorna i morgondagens final
-Storfavoriterna höll för trycket och det blir en högklassig final i morgondagens tjejcup. I gruppspelet vann Sikta på tjejen mot Pinglorna, så de har kanske ett litet mentalt övertag inför finalen. Själv dömde jag 5 matcher i gruppspelet av tjejcupen och jag imponerades av den genomgående höga kvalitén som samtliga lag hade. Trots lätt regn och motvind så var det väldigt bra slagande och flera lag slog även markbollar. Jag tror som sagt att det blir en kanonfinal imorgon! 

*Bullen, Purde, Booyaka
I övrigt hann jag inte se så mycket mer under dagen, förutom Bullen-Alf Purde som Bullen till slut vann ganska komfortabelt med 22p efter 1-0 i utebränningar. Bullen var sista slagare efter bara ett par minuter och en utebränning där hade kunnat sätta nerv i matchen. David lyxade till det med att missa första slaget innan han skickade bollen till månen på andra försöker. Efter den lilla dippen spelade Bullen fantastiskt bra brännboll och la ut många fina markbollar trots att det hade räckt att hissa runt sig. Alf Purde gick vidare som grupptvåa.

Av Strutsboa - 30 maj 2014 13:11

Det blev stabila segrar för Salming i gruppspelet denna regniga Fredag. Första matchen mot Estamos blev som väntat den tuffaste. 

Salming vs Estamos
 

Resultat:

Salming - Estamos 71-46

Salming - Handgemängsklubben 92-16

Salming - Southwest AND Curry 70-34

       


Presentation

Gilla oss även på Facebook:
facebook.com/salmingbloggen

Skicka iväg ett mail om du undrar någonting, har tips/önskemål på vad bloggen bör skriva om eller om du har hittat något fel på bloggen.

bostream_nr13@hotmail.com

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards